Niets heeft betekenis, behalve de betekenis die jij eraan geeft

Over mij, jou en ons

Groen infinity hart

Over mij

Later als ik groot ben, ga ik kinderen helpen om het goed te hebben, zo is het ooit begonnen.  Vanuit die gedachte ben ik Orthopedagogiek gaan studeren en in de Jeugdhulpverlening gaan werken. In de praktijk bleek hoe lastig het voor ouders was om hun kind datgene te bieden wat het voor zijn ontwikkeling en gevoel van veiligheid nodig heeft.

Toen ik vijftien jaar geleden in aanraking kwam met Past Reality Integration ging er een wereld van herkenning voor me open. Ik begreep hoe zeer het verleden ons in de greep blijft houden, ondanks al onze goede intenties. Het was dan ook onvermijdelijk dat ik de opleiding tot PRI therapeut ging volgen en me dit gedachtegoed eigen heb gemaakt. Zo leerde ik hoe op een diep niveau het heden los gekoppeld kan worden van het verleden.  

Door de jaren heen werd me steeds duidelijker hoe met name ons lichaam de sleutel is om op een eenvoudige manier los te komen van dat wat ons vastzet. Mijn vaardigheid in het toepassen heb ik verrijkt met elementen van onder andere Focussen en Somatic Experience. Wanneer ik op mijn weg van continue scholing elementen tegenkom die van toegevoegde waarde zijn, vinden die hun plek in het instrumentarium dat ik nu in handen heb. Een instrumentarium om op een simpele en doeltreffende manier de beweging te maken naar de vrijheid die eigenlijk de bedoeling is. Stap voor stap het stuur weer in handen krijgen in het dagelijks leven in plaats van het verleden de chauffeur laten zijn.

Hoe wijs we ook zijn, de patronen die in ons onderbewuste aan de touwtjes trekken, maken dat we niet doen wat we eigenlijk willen én kunnen. Op het moment dat je dit gaat zien, verliezen ze al direct hun kracht.
De eerste stap is gezet…..

 

Jij vraagt je af of het anders kan. 
Ergens weet je dat er meer in zit.
Jij hebt al verschillende wegen bewandeld of misschien ook niet.
In ieder geval, je bent nu toe aan een volgende stap.

 

Over jou


Als wij samen op pad gaan is het doel van die reis meer vrijheid voor jou. Onderweg krijg jij het inzicht en instrumentarium aangereikt om los te komen van de patronen die voor jou niet behulpzaam zijn.
Ieder loopt zijn eigen weg en je kunt ervan uitgaan dat ik met jou op die weg blijf kijken wat jou helpt om jouw koers te houden.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, neem gerust contact met mij op door hier te klikken.

Over ons

Groen bloementrandje ter afscheiding